Bedste Hape Frugtkurv: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Frugtfad.dk » Alle guides » Frugtkurv » Hape Frugtkurv

Du er landet på Frugtfad.dk, det helt rigtige sted at finde Hape frugtkurv. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Hape frugtkurv tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Hape frugtkurv med 8 dele

1: Hape frugtkurv med 8 dele

Bedste pris: 121.25 hos Barnets Verden

Fint sæt med legemad i god kvalitet! Med indkøbsnet og forskellige frugter er barnet klar til at købe ind og bagefter tilberede de lækre frugter. Sættet er god til de mindste børn, da frugterne er lavet i stof. Nogle af frugterne har sjove detaljer med ve… læs mere hos Barnets Verden >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 24. maj:

Dyreste Hape Frugtkurv på listen er Hape Legemad – 8 Dele – Frugtkurv – OneSize – Hape Legemad fra Kids world.dk med en pris på 149.00. Billigste udvalgte Frugtkurv er Hape frugtkurv med 8 dele som du kan købe for 121.25 hos Barnets Verden. Forskellen på de to priser er 27.75 kr. – de 2 Hape Frugtkurv vi har fundet koster i gennemsnit 135.13 kr.
Ovenstående Hape Frugtkurv data og priser er hentet fra 2 butikker (Barnets Verden, Kids world.dk). Alle Hape Frugtkurv tilbud er opdateret i dag 24-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Frugtkurv guides:

Fandt du ikke det rigtige Frugtkurv blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Frugtkurv:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Frugtfad.dk