Du er landet på Frugtfad.dk, det helt rigtige sted at finde Georg Jensen frugtkurv. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Georg Jensen frugtkurv tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Georg Jensen Cobra brød- og frugtkurv

  • Dagens pris: 495,- kr.
  • Fundet hos KitchenOne.dk
  • Mærke: Georg Jensen

Sidste produkt på vores liste er Georg Jensen Cobra brød- og frugtkurv som vi har fundet til 495,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Server morgenbrødet i den smukke Cobra kurv fra Georg Jensen, som er lavet af blankt rustfrit stål. Den unikke kurv kan også bruges som frugtskål, der står fremme og pynter på enten spisebordet eller køkkenbordet.
Kurven fra Georg Jensen er designet af ty…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Georg Jensen frugtkurv i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Georg Jensen frugtkurv:

Dyreste Georg Jensen Frugtkurv på listen er Georg Jensen Cobra brød- og frugtkurv fra KitchenOne.dk med en pris på 495.00. Billigste udvalgte Frugtkurv er Georg Jensen Cobra brød- og frugtkurv som du kan købe for 495.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Georg Jensen Frugtkurv vi har fundet koster i gennemsnit 495 kr.
Ovenstående Georg Jensen Frugtkurv data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Emmalys). Alle Georg Jensen Frugtkurv tilbud er opdateret i dag 09-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Frugtkurv guides:

Fandt du ikke det rigtige Frugtkurv blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Frugtkurv: